Campa i Vittjåkk i sommar

Skidsäsongen går mot sitt slut och det har blivit dags att blicka fram emot sommarens campingsäsong. Som vanligt är det högt tryck här i Vittjåkk och bokningarna av campingplatser och stugor går varm.

Vår fantastiska natur med otroliga leder att vandra längs lockar folk från hela Sverige såväl som Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Holland. Det är kul att se hur Vittjåkk lever upp på sommaren när alla turister är på plats.

Eftersom vi har så vacker natur och många campingplatser är det många turister som åker upp hit med husvagnar eller husbilar och det är något vi verkligen kan rekommendera.

Att ta med sig ett portabelt hem över sommaren och sedan parkera på en naturskön plats är verkligen ett perfekt sätt att spendera sommaren. Tänk dig att vakna upp och sätta dig i skuggan med en kopp kaffe och blicka fram emot härliga lata sommardagar.

Utsikten är en vacker sjö, fjällnatur eller skogens lugn. Allt detta erbjuder vi här i Vittjåkk. Om du som turist funderar på att komma upp hit i sommar har vi massor av information här på hemsidan som du kan ta del av.

Det finns info om allt från hur man bokar plats på vår camping, vilka olika sevärdheter som finns samt information om bygden och omgivningen. Kort och gott en ganska utförlig guide där det står allt du behöver veta inför din campingresa till Vittjåkk.

Vi kan varmt rekommendera att du tar en vandringstur längs våra vackra vattendrag. Det är verkligen rogivande när solen lyser och sommarluften känns varm och skön.

Något annat vi kan rekommendera när du tar husvagnen eller husbilen ut i naturen är att köpa ett fiskekort och prova på fisket i våra vackra vattendrag här i Vittjåkk.

Det finns mycket att se fram emot när värmen och solen återvänder till våra breddgrader och turisterna börjar vallfärda för sommarens strapatser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *