En ny backe skall byggas

Då var det snart dags att öppna portarna för vår fantastiska skidanläggning. Vi har ett par bckar kvar som behöver byggas för att få det bästa av det bästa. Det är lite småfix som behöver fixas till men vi har fått tag i en mycket bra samarbetspartner som hjälper oss både med företag och material för att kunna genomföra den här satsningen.

Det är www.nordiskmaskin.se som hjälper oss både med personal, företag och material och styr det mesta av hela projektet då det var lite för tungrott för oss. Men med bra expertis kommer man långt och man kan släppa på en stor del av huvudvärken.

Vi hoppas kunna vara igång under Sommaren och kommer först och främst börja erbjuda härliga promenader till härliga naturområden. Sommarhalvåret börjar bli mer och mer viktigt då fler och fler besökare börja komma in under sommarmånaderna. Pandemin har fått oss svenskar att faktiskt öppna ögonen och se lite mer av vårt avlånga fantastiska land.

Vi kommer att uppdatera mer om hur det går med bygget och planeringen. När vandrings stråket är klart kommer vi att börja se över cykelbanor då vi har sätt att många av våra besökare gillar att cykla nedför backen. Det ger oss också en möjlighet att faktiskt öppna upp ytterligare verksamheter så att vi kan vara verksamma hela året och inte bara under vintermånaderna.

Är det något du undrar över så tveka inte att ta kontakt med oss så ser vi över din fråga och återkommer så snart vi bara kan.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *