Nu är liften lagad och klar

Vi har haft lite problem med våra liftar under större delen av skidsäsongen men nu är de äntligen lagade och klara. En stor anledning till att vi lyckades laga allt så snabbt ändå och få igång liftarna under den pågående säsongen är att vi fick en stor leverans av material från en järnaffär stockholm som verkligen levererade fort.

Det är vi otroligt tacksamma för eftersom vi nu vet att vi kommer att kunna få igång liftarna och därmed erbjuda alla våra gäster full tillgång till alla pistar som håller öppet. Detta är otroligt kul och något som känns väldigt viktigt nu när säsongens kanske roligaste veckor står för dörren. Och så har vi ju fortfarande påsklovet framför oss där vi ser mycket fram emot att se alla glada semesterfirare i backarna.

En annan härlig nyhet är att vi kommer att utvidga vårt utbud bortom skidåkningen. I det nya hotellet som snart står färdigt kommer en bistro att öppnas där det både kommer att bjudas på after ski och late night drinks där vi kommer att ha nattklubb med karaoke och trubadur och annat kul som till exempel uppträdanden på utvalda datum.

Vi vet att detta är något som alla ni besökare har efterfrågat och vi ser väldigt mycket fram emot att se vad ni kommer att tycka om vår nya bistro och vårt utökade utbud här i Vittjåkk.

Något annat som är väldigt roligt att meddela är att vi har fått till en egen slalomtävling som man kan anmäla sig till. Tävlingen kommer att ske en gång i veckan under hela nästa säsong och vi kommer att ha olika åldersklasser där alla från de minsta barnen till de äldre veteranerna kan vara med och delta.

Mer information om detta kommer vi såklart att återkomma med nästa vinter då tävlingarna närmar sig men detta är något som vi hoppas att ni besökare kommer att uppskatta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *