Nu renoverar vi alla badrum!

Kära läsare och förhoppningsvis besökare i framtiden!

Det händer ständigt grejer här på vår anläggning och för att göra oss redo för den nya säsongen kommer vi att renovera alla badrum på vår anläggning. Det är inget fel på dem men det var över 10 år sedan vi gjorde det sist så för att hålla hög kvalitet på det vi gör så kände vi att det var dags igen för att fräscha upp och snygga till på vår anläggning. Och det har vi gjort med råge.

Vi kommer att göra en komplett genomlysning av alla avlopp och även av VVS. För att göra detta kommer vi bland annat att ta hjälp av en firma som har stor erfarenhet av sökning av avlopp leksand och som har väldigt gott renommé bland våra vänner och kollegor på de olika anläggningarna runt om i Dalarna. Vi vill ha jobbet utfört på bästa sätt så därför kopplar vi in den bästa möjliga firman för det ändamålet.

Det känns väldigt bra att vi kopplar in kompetent folk som verkligen kan sina grejer när vi gör sådana här stora satsningar och vi har inga som helst tvivel kring att de kommer att göra ett väldigt bra jobb med att genomsöka även våra avlopp.

Sedan har vi kopplat in en lokal byggfirma som ska genomföra renoveringarna av alla badrum. Vi kommer att snygga till samtliga för att få en lyxig och fräsch känsla och detta är verkligen något som vi hoppas att ni besökare kommer att uppskatta vad det lider här framöver.

När allt detta är gjort så hoppas vi att ni som besökare verkligen ska märka skillnaden och framförallt ni som kommer varje år ska känna att det har blivit ett lyft på väldigt kort tid. Det är vår ambition. Lämna gärna omdömen och kommentarer när ni har varit här så att vi vet om vi har lyckats eller om det blev pannkaka. All feedback är välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *