Lyxiga rum i Vittjåkk!

Som ni alla vet har vi renoverat anläggningen under sommaren och inför den kommande vintersäsongen är allt verkligen i toppskick. Vi är väldigt stolta över vad vi har åstadkommit och hoppas att alla ni besökare kommer att tycka att den nya anläggningen är precis lika bra som vi tycker att den är.

Något som är extra kul är att vi även hunnit uppgradera våra hotellrum. Vi lyckades hitta kontinentalsäng till varje rum så nu finns det verkligen en bra säng till varje besökare och detta är en uppgradering som vi är väldigt nöjda med.

Nu är hotellet renoverat och uppgraderat så nu har vi verkligen möjligheten att erbjuda lyxiga rum till våra besökare. Ni som kommer hit till oss i vinter kommer att märka en stor skillnad och det här tar verkligen hela anläggningen till nästa nivå.

En annan sak som många kommer att märka av är att vi investerat i flera nya snökanoner. Detta innebär att vi kommer ha möjlighet att öppna fler backar tidigare helt och hållet oberoende på hur vädret är och detta kan vara bra att känna till för er som funderar på att boka boende och åkpass hos oss redan i december. Säsongen kan med andra ord börja tidigare!

Vi kommer att fokusera snökanonerna till World Cup-backen i första hand eftersom det är en backe som har fyra olika sektioner. En svart, en röd, en blå och en grön. Genom att ha den backen öppen kan alla hitta skidåkning som passar dem så fort vi öppnar anläggningen och detta vill vi vara väldigt tydliga med att det är något som vi kommer att prioritera skarpt.

Slutligen hoppas vi att alla besökare som kommer till oss i vinter kommer att bli nöjda. Vi vill väldigt gärna veta vad ni tycker om vår nya anläggning samt om det finns saker som ni anser att vi behöver förbättra eller förändra. All feedback är varmt välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *