Natobutiken popup butik

Vi har fått en förfrågan att få till en popupbutik här i vittjakk. Företaget i fråga är Natobutiken.se som är en butik på nätet som säljer natoband. Ett mycket roligt initiativ som också fick våra tankar att snurra, kan det bli en grej som vi kanske kan använda oss av i marknadsföringssyfte för att eventuellt få hit fler företag som vill testa på regionen, innan man bestämmer sig för att slå sig ner och faktiskt etablera sitt företag.

Vi håller nu på och ser över olika alternativ för lokaler till Natobutiken. Då det är första gången för oss med en popupbutik så ser vi över olika upplägg.

Natobutiken har gjort liknande popuper tidigare i andra städer med bra resultat, men tror att man hos oss faktiskt i längden kan öppna en fysisk butik vilket vore fantastiskt roligt.

Om man ska gå in lite mer på vad en popupbutik är så är det en butik som poppar upp under en kostare tid i tex en galeria eller tomma lokaler runt om i Sverige. Man får bra hyra då lokalen inte är uthyrd och företaget får en chans att testa på marknaden innan man bestämmer sig. Eller att man planerar lite större marknadsföringskampanjer runt om i Sverige så är det ett fantastiskt alternativ som jag tror kommer bli större och större i Sverige.

Har ni några frågor angående Natobutiken så ber vi er att kontakta just Natobutiken.se då vi inte ver mer egentligen än att vi snart kommer ha dem i en lokal nära oss och sälja sina produkter. Så var inte snåla med pengarna, ser dem att det spenderas så är chanserna stora att vi får in en stor Nätbutik hos oss.

I övrigt önskar jag er en trevlig dag och att ni tar hand om varandra i dessa tider. Är det något ni undrar som berör Vittjakk så skicka oss ett mail så besvarar vi det så fort som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *