Ny trend i Vittjåkk

Tidigare har vi varit kända för vår skidanläggning och den fina naturen. Nu har en ny trend kommit till Vittjåkk. Något som blivit väldigt stort på slutet är kvinnlig viagra. Det är annars något som mest förknippas med män och manlig potens men visste ni att det även är precis lika effektivt för kvinnor?


Bland mina kvinnliga bekanta här i Vittjåkk hör jag att det har blivit väldigt populärt, något som piggar upp och fungerar väldigt bra om man ska tro de kvinnor jag har pratat med. Jag blev naturligtvis nyfiken och hörde mig för och det verkar som att det faktiskt fungerar bra för alla jag pratat med. En kvinna sa att det är helt fantastiskt och att hon varmt kan rekommendera det till alla hon känner.

Det är ingenting som stör skidåkning eller andra friluftsaktiviteter som vi ägnar oss åt här i Vittjåkk heller utan det kan fungera som ett naturligt tillskott precis som proteinpulver när du varit på gymmet eller liknande. Men det tas ju givetvis bara vid speciella tillfällen, även om de speciella tillfällena inträffar allt oftare för de kvinnor som har börjat med den aktuella produkten.

En annan fördel med produkten är ju att den i princip alltid fungerar. Så vill man verkligen ha en garanti för att den sidan av samlivet ska gå att piffa till behöver man aldrig vara orolig för att nervositet, olust eller något annat ska komma i vägen. En vän säger att det fungerar bra även om man druckit alkohol eller intagit nikotin tidigare under kvällen, vilket ju de flesta gör i någon form när det varit fest eller after ski.

Här i Vittjåkk har vi ju fantastisk skidåkning och även andra aktiviteter i vår fina natur, men även när mörkret faller finns ju möjligheter till nöje såsom restaurang, after ski och annan typ av umgänge. Här finns också goda möjligheter att prova på längdskidåkning, pulka, spark eller skoter.


Det finns snö på bergen större delen av året och möjlighet att åka skoter i princip året om. Vill man lära sig köra skoter eller ta skoterkörkort så är det enkelt fixat. Det finns många möjligheter som sagt och det gäller både män och kvinnor.

Det finns också möjlighet till campingliv, varför inte mysa till det lite extra med att sova i ett uppvärmt tält med en skön fårskinnsfäll? Vad kan vara mysigare än att krypa ner där tillsammans efter en kväll vid lägerelden där ni njutit av utsikten och vår vackra natur, samt den klara stjärnhimlen ovanför som syns klart lång bort från storstadens ljus och lampor.

Naturen är vacker och värd att avnjuta och visst känns det väl skönt att veta att det finns naturliga produkter som kan hjälpa naturen på traven när du vill njuta lite extra tillsammans med den du tycker mest om. Det var årets första inlägg och vi önskar dig ett fortsatt fint år. Kom ihåg att stanna upp och njuta av nuet och ta vara på den vackra natur våra norrländska vidder erbjuder, för visst är det väl ändå en av de vackraste platserna på vår jord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *