Nya arbetstillfällen

Vi har mycket spännande nyheter att meddela här från Vittjåkk, det är nämligen så att en stor fabrik som producerar sängar eventuellt skall byggas och detta kommer skapa arbetstillfällen här i Vittjåkk.

Denna aktör är mycket stor på marknaden och deras specialitet är kontinentalsäng. Med denna stora nyhet hoppas vi att allt går i lås som det är sagt och att deras fabrik på dryga 5000 kvm kommer börja byggas inom kort. Detta kommer bli deras största fabrik för produktion av sängar i Sverige.

Förutom arbetstillfällen i fabriken så kommer det även behövas transportlösning och lagerhantering, en marknad som ständigt kommer behövas för att alla behöver någonstans att sova det är ett som är säkert, och eftersom att Sängfabriken är på ständigt frammarsch och stora i branschen. Vill man sedan köpa en säng därifrån så gör man det smidigt direkt från deras e-handel, där kan man välja exakt hur man vill ha sin säng, med färger, bäddmadrass, vilka ben man ska ha och om man vill ha en sänggavel till, och givetvis så har dem väldigt förmånliga priser och paket om man väljer att köpa rubbet från dem.

Efter beställningen så får man sin säng enkelt hemlevererad och uppställd i sitt sovrum, superservice. Och skulle det inte vara trevligt att ha en “Vittjåkk producerad” säng hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *