Nya maskiner på fjället!

Hej alla skidåkare!

Jag driver som ni vet en skidanläggning som heter Vittjåkk och jag vill dela med mig av mina erfarenheter av att hyra maskiner för att underlätta arbetet på vår anläggning.

Tidigare har vi alltid haft problem att hitta tillförlitliga maskiner att hyra när vi behövt dem, men sedan vi hittade det här företaget som arbetar med maskinuthyrning stockholm har vi inte behövt oroa oss för det längre. De har alltid levererat maskinerna i tid och de har fungerat perfekt under hela hyresperioden.

Jag kan verkligen rekommendera det här företaget till andra skidanläggningar eller företag som behöver maskinuthyrning. De har alltid varit mycket hjälpsamma och professionella i allt de gör och jag är väldigt nöjd med hjälpen vi har fått.

Så om du driver en skidanläggning eller har behov av maskinuthyrning, tveka inte att kontakta det här företaget. Du kommer inte att bli besviken!

Nu ser det ut att bli en fin skidsäsong här på Vittjåkk. Vi har redan fått bra mängder snö och pisterna är redo att åkas på. Nytt för i år är att vår skidskola håller öppet hela säsongen, så om du vill lära dig att åka skidor eller förbättra din teknik är det bara att boka en lektion. Vi har duktiga instruktörer som ser fram emot att hjälpa dig att bli en bättre skidåkare.

Vi på Vittjåkk vill också informera er om att bokningen för hela säsongen nu är öppen. Om ni planerar att besöka oss under vintern och vill bo i en av våra bekväma stugor, är det dags att boka nu! Vi har fortfarande ett begränsat antal stugor kvar att hyra, så om ni inte vill missa chansen att bo hos oss rekommenderar vi att ni bokar så snart som möjligt.

Våra stugor är perfekta för skidåkare som vill ha en bekväm bas under sin vistelse hos oss. De ligger nära skidbackarna och har allt du behöver för en avkopplande vistelse, inklusive fullt utrustat kök, gemensamt bastu och wifi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *