Sommar betyder underhåll på anläggningen

Under sommaren fokuserar vi som sig bör på att renovera och underhålla vår anläggning. Vi har tagit in ett proffsigt företag som sköter i princip alla gröna ytor vi har och ser till att vi har en mysig och fin utomhusmiljö här på anläggningen även under sommarhalvåret. Om du också vill komma in kontakt med företaget som vi varmt rekommenderar kan du surfa in på deras hemsida https://ht-ab.se/ för där finns massor av mer information som kan vara matnyttig.

Annars planerar vi för fullt inför kommande säsong. Det ska vara mörkt och kallt sägs det och elen ska vara dyr. Detta är något vi bekymrar oss för eftersom det i största mån påverkar vår drift här på anläggningen och det kan tyvärr bli så att vi får stänga vissa liftar för att det helt enkelt blir för dyrt att hålla hela anläggningen öppen.

Vi får se vilka olika typer av stöd och bidrag vi som drabbas av dessa oerhörda elpriser kommer att få till slut men allt som allt kan vi nog slå fast att det inte går att genomföra verksamheten i den form vi har gjort det de senaste åren om elpriserna fortsätter att ligga på dessa enormt höga nivåer.

Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken eftersom den helt och hållet ligger utanför vår kontroll.

Något som å andra sidan känns väldigt spännande inför vintern är att vi redan har spikat after ski-schemat och många häftiga DJ:s och artister kommer till Brasseriet och spelar. Mer information om vilka datum som gäller och sådant kommer när vi närmar oss vintersäsongen.

En sak som redan nu är säker är att vi kommer att sälja biljetter till de mest populära artisterna. Det handlar helt enkelt om att vi ska ha råd att locka hit dem och detta är ju något vi måste göra för att få ekvationen att gå ihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *