Teambuildning

För ett tag sedan så började vi planera vår teambuildning för hela företaget. Vi satt ner i projektgruppen och försökte bestämma oss för olika ansvarsområden. Vi känner att vi aldrig kunde hitta rätt och beslutade oss för att anlita ett företag som skulle hjälpa oss med hela eventet och hela teambuildningen för företaget.

Vi satt och googlade runt för att hitta den perfekta firman och landade till slut hos Kampaay. Kampaay är ett företag som pysslat med teambuildning, events och arrangemang under en lång tid. Här kunde vi äntligen få den hjälp vi behövt. 

Vi tog kontakt med Kampaay och berättade lite kortfattat om våra mål med eventet om teambuildning. Vi fick sedan egen projektledare från Kampaay som tog hand om oss och hjälpte oss igenom hela processen. Det var enormt lärorikt och wow vilket jobb Kampaay lägger ner på sina kunder – vi är mäkta imponerade av detta!

Jag känner verkligen att vi fick stöd i hela uppladdningen och alla våra mål med eventet. Vad vi ville uppfylla med vår teambuildning. Tack Kampaay för det fina stödet!

Nu har vårt event inte arrangerats ännu, men inom kort kommer det gå av stapeln med alla våra anställda och ett par av våra utvalda kunder. Vi ser fram emot det något enormt och alla teambuildning-övningar som Kampaay tagit fram till oss – det kan inte bli annat än succé!

Vill du också ha hjälp med teambuildning för ditt företag?


Vi kan starkt rekommendera Kampaay. Här får du all hjälp du behöver att förverkliga dina drömmar om en grymt teambuildning.
Du hittar Kampaay här.

Tack för att du läst vårt inlägg om teambuildning. Vi kommer att återkomma om slutresultatet i ett senare inlägg, men som sagt – det kan inte bli annat än succé med Kampaay och deras projektledare. Nu ska vi utföra teambuildning på hög nivå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *